dissabte, 14 de juny del 2008

Valoració de l'assignatura

Aquesta ha estat una assignatura que, gràcies a la seva dimensió pràctica ha afavorit un aprenentatge significatiu de la matèria teorico-pràctica.

A més, el fet d'haver de realitzar cada setmana una pràctica individual on cadascú autotgestionava el seu propi coneixement, coneixement tàcit, obligava a realitzar un esforç cognitiu que afavoria en gran mesura els aprenentatges.

L'única mancança que considero important en l'assigantura ha estat la falta d'espais de debat on es possés en comú tot l'après de forma individual en les pràctqiues d'autogestió del coneixement. Aquest exercici comunitari habitual haguessi afavorit un aprenentage més significatiu i una major interiorització de la matèria.
Una possible forma de dur a terme aquesta possada en comú és la realització a classe per part de tots els alumnes d'un mapa conceptual d'allò treballat de forma individual.

Com a conclusió, m'agradaria dir que amb aquesta assigantura he après les basses fonamentals per a poder iniciar una possible professió en el camp de la investigació, de forma que valoro positivament aquesta assignatura.